Olen terapeuttina tehnyt kokopäivätyötä vuodesta 2001 lähtien. Vuonna 2008 olen aloittanut oman vastaanoton pitämisen.

Yritän oppia enemmän yksilön psyykkisestä hyvinvoinnista koulutuksen, työnohjauksen, asiakaskontaktien, kirjojen ja elämän kautta.

Olen ollut yli kymmenen vuoden ajan jäsenenä Keski-Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisessa hallituksessa. Hallituksen jäsenenä oleminen luo minulle mahdollisuuden yhteiskuntatasolla seurata, mitä psyykkisen hyvinvoinnin alueella tapahtuu.  

Olen koulutukseltani valtiotieteiden maisteri. Myöhemmin olen opiskellut psykologiaa. Olen suorittanut perheterapeutin tutkinnon ja olen terveydenhuollon oikeusturvakeskuksen hyväksymä psykoterapeutti. Minulla on KELA- n pätevyys sekä yksilöterapian että perheterapian osalta. Yhden lukuvuoden olen opiskellut työpaikkapsykologiaa ja siinä varsinkin perehtynyt työpaikkakiusaamisen uhreiden auttamiseen terapeuttisin keinoin. Syksynä 2010 valmistuin EMDR-terapeutiksi.

Olen naimisissa ja minulla on viisi lasta. Perheeni merkitsee minulle paljon ja vietän vapaa-aikani mielelläni perheeni parissa. Perheeseen kuuluu myös koiran ja kaksi kissaa. Pidän liikkumisesta luonnossa ja luon mielelläni jotakin käsilläni.

Olen positiivinen ja paljolla huumorilla varustettu henkilö. Henkilökohtaiset kokemukset ovat kasvattaneet minua ihmisenä ja antaneet minulle sisäistä vahvuutta, jota mielelläni jaan myös muille.